2008 December


Egy szem Sakura háttérkép és nyúú design!
Ohayo! Hát megint nem sikerült túl hamar frisselnem XP Nah de végre lett új dizi ihletem és egész jól is sikerült. Plusz csináltam egy tök szuper Sakura-s hátteret .. nekem baromira teccik ^.^ Nem igazán fekszik nekem ez a karácsony meg szilveszter téma szóval talán az hogy kék meg fehéres színeket használtam kicsit téliesebbé teszi az oldalt, de ezzel nem fogok nagyon foglalkozni... rühelem az év ezen szakaszát :@ Egyedül a Húsvétot mint ünnepet meg a szülinapokat szeretem XD Noh de elég a rizsából. Lehet hozok még ... idén új ikonokat is.
mikor? 2008.12.30.
ki? bunny
Újabb rajzaim!
Hii!! Hát nehezebb kijavítgatni azt a sok (kb. 100 db) PHP fájlt mint gondoltam T.T de nem baj lassan meg leszek vele. Addig is ma feltettem 3 újabb rajzomat. Egyre többet rajzolgatok mostanában megint ^.^ ez tök jó, szerintem. Lehet egyszer még meg is tanulok szépen rajzolni XD
Akartam valami télies designt is csinálni de nem teccet annyira amit összehoztam meg még nem untam meg a mostanit, szóval majd csak közvetlenül Karácsony előtt lesz dizi váltás, úgy döntöttem :D
mikor? 2008.12.16.
ki? bunny
Háttér kép áradat!
Hali! Ma végre (Nah végre! XD) frisselek. Csináltam az elmúlt napokban 14 db háttérképet, mind animes persze: Naruto, Bleach... HOPPÁ! nem is egy Matyisat is csináltam XD Jah ... ennyi! Mást nem, mostanában amióta vége a vizsgáimnak és téli szüneten vagyok folyton csak Narutot nézek XD már eljutottam a Shippuuden-ig a 8-9.-es speciál jön >.< Ez nem is lenne olyan nagy szám, csak hogy én a sima Naruto 52. részénél hagytam abba, kb. eddig adta le a dzsetiksz az első adagot. Utána a 100 valahányig még leszinkronizálták de azt mindig elfelejtettem nézni XP
Amúgy arra gondoltam csinálok lehet egy ilyen blog szerűséget az oldalon... nem mintha annyi sok izgi dolog történne velem, de azért néha vannak jó pillanataim. XD Majd még meggondolom. ... hmmm... hmmm Jaaaah!! Átalakítottam ma néhány dolgot az oldalon nem nagy dolgok (..de jól elvitte az időm... és még a fejem is megfájdult :S). Néhány kódolást átolvastam és kijavítottam, egy-két dolgot átrendeztem, szóval most pölö az anime cuccos rész nem található sehol, mert azt csinálom.. izé csináltam most abba hagytam mert elegem van XD majd folyt. köv. estére lehet be is tudom fejezni, ki is szeretném egy kicsit bővíteni a napokban.
És gondolkodom a szívemcsücskeinek egy kis karácsonyi ajándékon ^.^ ... mivel a mikulásról lemaradtam XD az nap vizsgám volt és kettes lett tök büszke vok magamra XD nehéz volt ám!
mikor? 2008.12.15.
ki? bunny
Új design és friss végre!
Hali! Hát elég rég nem jártam a saját oldalamon, :S látom jó sokat írtatok a csetbe mind végig fogom olvasni becs'szó ^^ és válaszolok is.
Elég ... hááát szépen és enyhén kifejezve rohadt szar időszakon vok túl... és még csak most jön a java!! huhuu ... :S *blee* ... nah de most tanulás helyet volt ihletem és csináltam egy új dizit meg a napokban alkotgatam ikonokat és háttérképeket. Ezeket mind fel is tettem!
Most ennyi ... egyenlőre! Nem tom mikor jövök legközelebb és most igyekszem majd a csetet figyelni mert azért hiányoznak a beszélgetések... :( (meg Dyym, Pryym, Nikolom, Re-Lem, Doddim, Diám, jibrab és mindenkiiiii T.T)

U.i.: Karácsonyra meg Mikulásra azért gondolkodom valami meglepin! ^.^
mikor? 2008.12.03.
ki? bunny


000webhost logo