2009 November


Helyzet jelentés, avagy bunny még él!

posted by: bunny    ||    date:2009.11.16.

Halii! Nuh, semmi friss csak egy "kis" rizsa, ha van időd olvasd el! XD Végre vége az elővizsga szezon első felvonásának, szóval bunny visszatér!! Egész ügyes voltam ahhoz képest... magamhoz képest XD Sikerült összekaparnom egy 3-ast, egy 5-öst, egy megfeleltet meg egy gyomorgörcsöt, hogy az SQL is meglegyen XS Már csak a leghúzosabb tantárgyak maradtak december elejére meg egy komplett progi írása januárra, pfhuu nem is olyan vészes ... de az!
És akkor némi előrejelzés a frisseket illetően, mert vannak, lesznek, készülnek =3 Szóval ami tuti lesz a hétvége felé az: 5 Higepiyo rész (vagy 4 nem emléxem XD), 5 új Fairy Tail felirat, 2 Miracle Train és 1 Tegami Bachi felirat. Csak azért ennyit írok ki mert ezeket már lefordítottam, az uccsó simításokra várnak szóval 7végén fenn lesznek. Azért csak feliratot és nem részt írtam az uccsó háromhoz, mert utál a videó konvertálóm és nem csinálja amit kérek tőle... magyarul bekrepált! :S Bármi javaslatot szívesen fogadok, hogy a WinAVI miért nem konvertál ötnél több részt? Nekem legalábbis ezt csinálja, átkonvertáltam 2 FT, 2 MT, és 1 TB részt aztán kakkuk a többit nem csinálja azt írja "Can't decode!" pedig van jó és legújabb codec packem, real alternative-om satőbí, a fájl sem hibás szal passz! Más után nézek ha nem tudok vele mit kezdeni, ami annyit jelent, hogy még később lesznek videók (AVI-k pontosabban mert mergelni attól még tudok mp4-gyel).... nekem az is jó lenne ha valaki megmondaná, hogy égessek mp4-be ^___^ Még lehet - mivel csak hétfő van - hogy egy-két részt le tudok 7végéig fordítani szal ez a lista csak gyarapodhat!
Aztán találtam, vagyis már nyár óta figyelem és gyűjtöm az ilyen "új anime felhozatal japánban" című summary képeket. És úgy döntöttem, hogy most az idei téli felhozatal első verzióját közzé teszem. Hátha nem látta még valaki. Végig néztem és egész jók lesznek télen is, szabad helyet kell addigra csinálnom a gépemen XP Így első nekifutásra nekem a Durarara!!, a Dance in the Vampire Bund, a Katanagatari, a Seikon no Quasar, a Baka to Test to Shoukanjuu, az Okami Kakushi és talán a Ladies vs Butlers! tetszik. Ezekbe tuti belenézek érdekesnek tűnnek meg még a Bungaku no Shoujo movie érdekel majd, megkapó a trailere meg a hivatalos oldala! Addigra szándékozom befejezni a két tizen részes sorozatom plusz addigra a Higepiyo is lehet véget ér T__T, szóval ha esetleg subolok valamit az a Durarara!!, a Seikon no Quasar vagy a Baka to test to Shoukanjuu lesz. De még bizonytalan hisz ez még csak az első verzió, rendesen gyarapodik még tuti!
Néhány pontos adat az animekről: dec. 01. Yawarakeme; dec. 02. Rose O'Neill Kewpie; dec. 04. Wieß Survive R; jan. 04. Sora no Woto; jan. 05. Ladies vs Butlers!; jan. 06. Baka to test to shoukanjuu; jan. 07. Durarara!!; jan. 09. Kaito Reinya; jan. 10. Hanamaru Kindergarten; jan. 14. Nodame Cantabile Finale.

Felirat dömping!

posted by: bunny    ||    date:2009.11.22.

Halii! Elkészültem(tünk) néhány felirattal. Az elöző hírben felsoroltak közül csak az uccsó két Fairy Tail felirat hiányzik, azon még dolgozom. Végre, végre nem csak lista a Tegami Bachi meg Miracle Train project részem, már van letöltés iiiis ^____^ A MT felirat még frissülni fog és a videók is csak azután kerülnek ki, mert az openinget és endinget nem tudom lefordítani még... mivel spanyolul nem értek és nem akarok nagy hülyeséget írni, angol tl meg még nincs. Remélem lesz de ha nagyon nem, akkor megpróbálom a spanyolt :S előre félek XD TG-ből meg a héten meg lesznek a videók. Ugye sz@rozok az AVI-val továbbra is X_X Jah és nem rég vettem észre, hogy rossz a Tegami OVA linkje szóval kicseréltem és az mkv is fenn van, valószínű abból is a 7en jön az avi változat =3 und grafika friss is mostmár!!!! Kezdem elfelejteni, hogy néz ki a Fótóbolt, ez ellen tenni kell XD XD XD

D.Gray-man Prömiér!

posted by: bunny    ||    date:2009.11.23.

Halii! Mivel elég nagy D.Gray-man fannak érzem magam és most 7végén volt a prömier, úgy döntöttem véleményezem. hmm... hogy is fejezzem ki magam, hogy ne legyen túl durva... izé... hát... röviden és tömören: SZ@R! XD De most komolyan! Csak az első részt bírtam végig nézni a másodkban a Kanda-s <333333 Lenalee-s, Komui-s, Reever-es jelenethez pörgettem és ott nyomtam meg a kis piros ikszet a sarokban. Allen Szalay Csongi (NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! mennyit mondtam Pickdamnak hogy ha berakják Csontit Allen hangjának én panasz-kódexet írok az animexeseknek ... már az első 135 oldallal végeztem és ez csak az előszó volt XP); Lenalee Dögei Éva (KÖNYÖRGÖÖÖÖM!!!!!! az édes, aranyos, bájos, naiv, síros rívos, nyafogi de még mindig édes Lenaleenak egy ilyen erős, karakteres, harsona hangot adni könyörgöm nem néztek bele az eredeti animebe??! ... költői kérdés mert ezek szerint tuti nem XD) Komui meg Reever, a Soul Eater-be is berakott Shinigami-sama és Halálkasza magyarhang, aki nem mellesleg Vasht (Trigun) is szinkronizálta. Ők még elmennek, egész jól alakítják szerepüket teccetős. Hakushaku, már nem rémlik a magyar neve de hot ratyi, a hangszín okés csak a hangsúlyai nem az igaziak, de még nem írtam le mert lehet, hogy pár rész után belejön a bácsi ^__^ És akkor a végére hagytam a NAGY kedvencem Kanda-sant <33333333 meglepően jó! Amúgyis bírom a színész hangját és ráadásul megdöbbentően jól vette fel a Kanda-san <3333 "életstílust" XD ez a "mindig mindenkire mérges vagyok, Morgó a 7 törpiből eltörpülne melletem, kapázsból levágom a fejed egy rossz hallatán a Mugennel" című történet elég jól megy neki! Összeségében azt szűrtem le (abból amennyit sikerült megnéznem), hogy a mellékszereplők és a sorozat folyamán többször feltűnő főbb szereplők hangjait eltalálták, VISZONT a leglényegesebb főszereplőkből csak egyet sikerült; 4ből 1, háááát igen! Előre félek milyen hangot raknak be majd Lavinak, Bookmannek, Mirandának vagy épp Kuro-channek. Az fix, hogy ezt sem, mint az összes olyan animet, amit már láttam eredetiben, nem fogom megnézni magyar szinkronnal! Sajna én ilyen vagyok! Rajtam nem fog nagy bevételhez jutni az Animax mert már majdnem minden futó animéjüket láttam XP Amúgy örülök neki, hogy megvették, mert így a rossz traileres beharangozás ellenére is, sokan megismerik itt kicsiny hazánkban is ezt a világdíjas animet. Mindenki nézze aki teheti (még akár az Animxen is XP) mert állati jó, kővezzetek meg ezért de szerintem (a kezdeti filler részek után) még a Naruton vagy a Bleachen is túl tesz a sztori, a kivitelezés... a minden! Örök kedvenc marad ^_______________^

P.S.: KANDAAAAAAAAAAA-SAAAAAAAAAAAAAAAAANN <33333333333333333333333333333333333333333 Aishiteru! ^_-

Designe csere!

posted by: bunny    ||    date:2009.11.27.

Halii! Új a design! és Ennyi! XD XD One Republic oh Yeaaah! Baromira bejön a zenebonájuk mostaság meg Lady Gaga éjjel-nappal a Bad Romance-t hallgatom XP A kövi pár napom megint húzos lesz lécci, akinek eszébe jutok szerdán 11 h körül az szurkoljon nekem!!!! A legnehezebb vizsgám lesz akkor. Jól kibaszott velünk a suli, de már kezdem megszokni, hogy folyton szívok, mint a torkos borz!

000webhost logo