2012 Január


Videók és háttérképek!!

mikor? 2012.01.31.                                                            ki? bunny
Helló!! Kis infó. Egy lelkes AS fannak és Kazuminak hála a teljes Tegami Bachi sorozatok videó újra fel vannak töltve. És jibraBom a Sekaiichi Hatsukoi videóit is újra töltötte. Így már csak a kisebb animek meg a Bakuman. van nekem hátra, de mondanom sem kell ezzel mennyit segítettek. Ezer hála és köszönet érte!! Ezenkívül feltettem még pár szem háttérképet, amik az elmúlt hónapokban készültek de még nem tettem fel. Egy madárkás és három Ichigos, a háttérképek közt le lehet ezeket tölteni. A heti manga fejezet pedig készül. Lesz! :)
   

Mert én mindig meg foglak védeni.

mikor? 2012.01.23.                                                            ki? bunny
Halihó!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, de itt is vagyok a heti manga frissel: a Magico 5. fejezete került fel! Tegnap "kicsit" gonosz voltam Pickdammal X) És még tegnap éjjel lelektorálta ezt a fejezetet! Fáradtak voltunk és a megfázásom kezdeti stádiumában voltam...vagyok... és tényleg nagyon gonosz voltam, bocsiiiii. ^^" Viszont arra jutottam így álmomban az éjjel, hogy bár bőven kevesebb időm van idéntől mangázni, mint tavaly volt, de rá akarok állni a heti egy fejezetre, össze-vissza, amelyik mangából sikerül de hetente legalább egy fejivel szolgálni akarok ezentúl. Remélem sikerülni fog. Ezen felül meg igyekszem pótolni a videókat. Senpaiom mondta, hogy lehet vannak neki TB részek O.o Ami hatalmas segítség lenne!!!!! Akinek még megvan néhány égetett videóm, az légyszi írjon!! *-* Nagyon hálás lennék!

Bakuman. anime

mikor? 2012.01.21.                                                            ki? bunny
Helló! A héten küldött vissza jibraBom négy résznyi Bakuman. feliratot, a 15-től a 18-as részig. Azt most fel is rakom. De egyenlőre csak a feliratok lesznek elérhetőek, mivel ugye MU meghalt. Az égetett videóimat mind az MU szerverein tároltam, úgyhogy az összeset újra kell égetnem mielőtt újra feltölteném, ami nem kevés idő lesz. Szóval addig is csak feliratokat fogok hozni. Az újabb részeket pedig egy másik fájlmegosztóra rakom majd fel. A MF még él, úgyhogy a mangáimnak semmi bajuk ^^ Biztonsági másolatot is csináltam az oldalról, szóval fel vagyok készülve mindenre. A jövő héten igyekszem valamilyen manga frissel szolgálni.

Szerelmes vagy belém, nem?

mikor? 2012.01.17.                                                            ki? bunny
Halihó! Először is ezer bocsánat, amiért így eltűnedeztem az évvége óta. ^^" Kicsit össze-vissza voltam magánélet ügyileg. De úgy fest vissza tértem a régi kerékvágásba, végre. És hoztam is egy jóóó hosszú fejezetet a Sekaiichi Hatsukoi 3. fejezetét!! Kis nosztalgia így az anime vége után. Visszatérünk az elejére, ahol Onodera először találkozik Isaka-sannal, és Takano-san egy elég egyértelmű kérdést tesz fel Onoderának (fenn a címben XD)
Ezek mellett már biztos mindenki olvasta, hogy készítjük ezerrel a Bakuman. animeket jibraBommal (mellette fordítom bőszen a mangát is). És még egy manga projektem lesz vele a jövőben a Love Stage. Még nem álltunk neki de ami késik nem múlik XD És még Yuummal is lesz egy közös mangánk a Tegami Bachi, nah annak már neki álltam XD fordítom, és Yuu fogja majd szerkizni. Plusz Kukuru-senpaijal is össze koprodákSÜNölök, ne hogy már ne, ezek után! X) Az egyik új mangájának a Varázsló Cicájának a tisztításába segítek bele, ő pedig majd nekem fog a Nisekoi szerkesztésébe, nuh a hétvégén ebből is kipucoltam az első fejezeteket, majd neki állok fordítani is, hogy elkezdjük, mert elég új sorozat és hamar be tudnánk érni! ^^ De legelőször ha új mangát indítok az a Tegami lesz. A többivel stagnál a helyzet. Pickdam azt mondta, ha végzet a HSOD-vel fojtatja a lektorálást, ami nem kevés XD termeltem neki bőven, 10 fejezetet és még fogok is. Hát ennyi lenne a kis helyzet jelentésem. Akartam statisztikát csinálni év eleje alkalmából, de olyan siralmas számok jöttek ki, hogy inkább hagytam XD A kövi frissel igyekszem hamarabb jönni! ^^

000webhost logo