2012 Július


Én is Levél Méhé akarok válni!

mikor? 2012.07.30.                                            ki? bunny
Halihó! Itt a Tegami Bachi első fejezetének második része! Marha hosszú egy fejezet volt, de befejeztük :D Ezer köszönet Yuumnak érte! ^^ Enyhe képzavarom támadt, mivel mára írtam ki a Sekaiichi Hatuskoit is, pedig azt tegnap tettem fel, aztán leesett hogy az már ma volt csak még éjjel, de nem számít, még úgy sem volt így dupla posztom egy nap! XD És hogy ne kavarodjak meg még jobban már iszom is a kávét XD Egy kicsit akkor a fejezetről: Lag és Gauche folytatja utját Cambel Litusba, viszont egy kis összezördülés miatt, Lag ott hagya az alvó Gauchet és a pisztolyával elindul egyedül megkeresni az anyukáját. Persze nem jut messze és ráadásul szembe találja magát egy Gaichuuval. De Gauche még időben oda ér és Rodával segítenk Lagnek. Miután elérik Cambel Litust, Lagot végre barátjának nevezi Gauche és Lag megfogadja a búcsú után, hogy olyan Levél Méhé válik majd mint amilyen Gauche is. Nagyon imádom ezt a mangát, ezért nem is bírok most csak a SH-ra koncentrálni X) Mellesleg, már egy részt elküldtem jibraBomnak is az Arcanából, az is kezd végre egyre izgibb lenni. És akkor a héten még tuti hozok egy Magicot, és talán egy Kisa-sanos fejezetet is. Remélem azzal kevesebbet szenvedek majd XD
 

Jobban szeretsz, mint azt gondolod...

mikor? 2012.07.30.                                            ki? bunny
Heló! És igen sikerült végre befejeznem a Sekaiichi Hatsukoi 5. fejezetét! :D Valamiért rendesen megszenvedtem ezzel a fejezettel, pedig nem is a leghosszabb, nem is bonyolult, egyszerűen csak nem ment X) De most már kész! Kicsit a tartalmáról: Onodera lett megbízva a koordinátor feladattal, ami a kéziratok begyűjtését és a nyomdával való egyezkedést is magában foglalja. Persze ez nem megy neki valami könnyen, de Takano-san segít neki egy kis jegyzettel. Viszont cserébe meghívja Onoderát, hogy ünnepeljék meg az első Onodera által szerkesztett manga megjelenését, és újra nyomását. Onodera "kicsit" felönt a garatra és olyanokat mond Takano-sannak, amit szerintem már rég el kellett volna mondania XD A lényeg, hogy fontos dolgokat, de persze másnap semmire sem emlékszik majd. :D Ma volt ám minden, strandoltunk anyummal, jöttek a viharok, meg uncsi tesómék. Egy szó, mint száz, semmit sem haladtam az Arcanával DX Remélem holnap nyugis nap lesz és meg tudom csinálni azt, amit ma kellett volna X)
 

Nem lélegzik?! O.o

mikor? 2012.07.29.                                            ki? bunny
Hali! Ma Kukuru-senpainak hála megint egy Nisekoi fejezetet hoztam, a 11. fejit! ^^ Ebben a fejezetben még mindig az úszásról lesz szó. Végre elérkezik a nagy verseny napja, ami nem sül el teljesen jól. Sőt, Rakunak "életmentő" beavatkozást is végre kell hajtania Chitogén?! Így utólag megjegyezném, hogy imádom ezt a Shuu gyereket! XD Kész a Sekaiichi 5. fejzete is, viszont azt majd csak holnap rakom fel. Amúgy a legújabb CS6-os PS-ben van egy olyan k***va jó újítás, amivel sokkal gyorsabban tudok szerkeszteni O.o Ráment igaz a péntek délutánom, hogy felrakjam a gépemre, de megérte! ^^ És Yuum azt mondta a napokban leszerkeszteti a Tegami első fejezetének folytatását is, én meg igyekszem a másodikkal a héten végezni. Plusz ma lefordítom és elküldöm jibraBnak az elmartadt és friss Arcana részt :D Lesz itt friss a héten azt hiszem! X) És csak nem tudok nem foglalkozni a többi projektel XD Lassan de biztosan azért be fogom érni az SH-t :)
 

A dumádtól megfájdul a fejem!

mikor? 2012.07.26.                                            ki? bunny
Haliii!!! Itt a Magico 12. fejezete! Ebben a fejezetben elérnek Shionék a varázslók városának tartott városba. És Shion gyerekkori ismerőseivel is megismerkedhetünk, akik meg jót csodálkoznak, hogy Shion megnősült XD És még egy "lánya" is van. És Emma rejtett "tehetségét" is felfedi X) Vicces egy fejezet. Már csak egy lefordított és le is lektorált fejezetm van ebből a sorozatból, azt a jövő héten hozom majd, viszont amíg nem érem utol valahogy az SH mangát addig - az Arcanan kívül - minden fordítást és tisztítást és szerkesztést szeretnék kicsit szüneteltetni. Sokan várják és szeretik a Sekaiichit és nekem is az az egyetlen esélyes projektem, amit még viszonlag hamar be tudok érni, ezért most csak azzal fogok foglalkozni :) Remélem vannak, akik örülnek majd ennek ^^
 

Tudsz úszni?!

mikor? 2012.07.21.                                            ki? bunny
Hellóka! Ma Senpaiomnak hála elkészült a következő azaz 10. Nisekoi fejezet! :D Ebben a fejezetben Ruri alkot rendesen. Mindenáron össze akarja boronálni Rakut és Onoderát, és hol is lehet ezt a legjobban kivitelezni, hát persze hogy az úszodában. Ha jól számolok még egy fejezet küldtem el Kukurunak szerkeszteni, úgyhogy kicsit előveszem most ezt a mangát is. :) Közben Dolgozok a Sekaiichin, tudom hogy nem látszik XD De most valahogy nem haladok a szerkesztéssel, lehet mert közben tisztítom is a kövi kötetet azért X) Már elküldtem hét elején az Arcana hármas részét jibraBomnak is. A jövő héten jövök majd tuti egy Magicoval és ha sikerül befejeznem akkor egy SH fejivel. (miért ilyen marha hosszú egy fejezete??? O.o olvasás közben nem tűnnek annak amúgy XD)
 

Neko neko Mania!! X)

mikor? 2012.07.16.                                            ki? bunny
Helló! Meghoztuk jibraBal az Arcana Famiglia 2. részét!! Ebben egy kis cica okoz némi fejfájást Felicitáéknak. De az Arcana Famiglia ezt is megoldja. Tegnap ment le a harmadik rész, már fordítás alatt van. Igyekszem mielőbb tovább küldeni jibraBnak hogy beérjük az animét és több idő jusson a mangáimra ^^ Jó szórakozást a cica-micás részhez! :) Némi nemű gondjaim támadtak a videó konvertálással, pedig a napokban el akartam kezdeni újra égetni a MU miatt eltűnt linkeimet. Ezért most aktívan forúmozgatok hogy tudom megoldani a VD-s égetést mp4-el. Mkv-val már megy... de a legtöbb raw mp4 -.-" oh yeaah! Lényeg a lényeg, amint sikerül, visszakerülnek a videók és befejezem a Bakuman. részeit is ^^

Arcana Famiglia START!

mikor? 2012.07.14.                                            ki? bunny
Halihó!! Elkészültünk az Arcana Famiglia 1. részével!! Hoszzú hosszú idő után ez az eslő új anime projektem és ezt is, mint sok mást már jibraBal csinálom közösen! ^^ Kicsit a rész tartalmáról: Egy szigeten játszódik, ahol elég sok a bűnőzés ezért működik itt egy polgárőr szervezet az Arcana Famiglia, aminek a tagjai különleges erővel bírnak. A család vezetője Mondo, alis Papa, idejét érzi nyugdíjba vonulni, ezért kihírdeti a posztját, amit egy párbaj során lehet majd tőle megszerezni. A győztes jutalma a királyi cím, a teljes királyság, és a hercegnő keze! De ez nem mindenkinek tetszik. A manga alapján jóra számítok, eddig csak a macska kergetős második részben csalódtam, de remélem jó kis sorozat lesz! :)

Nice Timing!! X)

mikor? 2012.07.12.                                            ki? bunny
Hellóóó! Hála Kukurunak, megérkezett a Nisekoi kövi, 9. fejezete! Ebben a fejezetben, még mindig Rakunál van a kis csapat, és mivel az egész világ úgy hiszi, hogy Raku és Chitoge járnak, ezért a háznépe egy kis turpiságot követ el ellenük, ami Claudenak már annyira nem tetszik! X) Izgi és aranyos kis fejezet! De lesz ez még durvább is a továbbiakban! O.o A napokban nem túl sok mindennek sikerült a végére érnem, de sok-sok minden van majdnem kész, szóval lassan beindul az ipar. Először is a jibraBbal közös új anime projektünk, az Arcana Famiglia. Aztán a Tegami Bachi első fejezetének folytatása, már majdnem kész vagyok vele, és aztán küldöm Yuumnak! ^^ Meg a Sekaiichi Hatsukoi manga, a hármas kötetet sok tököléssel de sikerült kitisztítanom, szóval már csak szerkesztem! ^^ Bár az sem semmi meló! O.o Amúgy rájöttem, hogy ha bekaríkázok egy napot a naptárban, hogy addigra ezt és ezt meg szeretném csinálni, akkor az tökre tud motíválni és meg is csinálom. Szóval most kitűztem egy napot amire be szeretném érni az SH-t! ^^ És a héten jelent meg a WSJ-ban a Magico utolsó fejezete is! T__T Elég szomorú voltam mert nagyon szeretem ezt a sorozatot. A nyári NEXT!-ben még lesz egy 45 oldalas fejezete, Shion és Emma utolsó szertartásáról a tényleges eskűvőjükről! Aztán elvileg a mangaka jelentkezik majd egy új sorozattal. Amúgy elég népszerűtlen volt már az utóbbi időben ezért hagyta abba, szerintem. :)
 
000webhost logo