2013 Március


Tegami Bachi Drága barátom, Lag Seeing!
Helló! Meghoztuk Yuummal a Tegami Bachi 9. fejezetét! Ebben a fejiben Lag visszasiet Sylvette-hez, hogy lelket öntsön bele, és megígérje neki, hogy megtalálja a bátyját. És visszatekintünk egy kicsit múltba is, ahol még Gauche keményen dolgozott Levél Méhként. Huh, de szép időnk van! XD Nekem speciel tetszik, el tudnám viselni egész évben, tudom tudom, akkor költözzek az északi sarkra XD Bárki bármit mondthat, a kánikulánál és 42 foknak árnyékbannál bármi jobb! Ez volt az uccsó lefordított fejim, amit még elküldtem Yuunak, szóval most rajtam a sor elsősorban! :) És kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.03.27.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Nektek nem mondtam...?!
Hellóka! Megérkezett a Yamada-kun to 7-nin no Majo következő, azaz 8. fejezete! És ezzel belekezdtünk a második kötetbe!! ^^ Ebben a fejezetben, Itou elkezdi "gonosz" hadjáratát a klubot megcsúfoló Yamadáék ellen. Pletykát kezd el terjeszteni Yamadáról és Shiraishiról, ami miatt Yamada aggódni kezd Shiraishiért. Ezért önmagához illő tervet eszel ki a pletyka megállítására. De persze ez sem fog olyan könnyen menni, mint képzelte... Sőt, csak még nagyobb bajt hoz a fejére. Nem sokára jön a nyuszik ünnepe :D Amire készülök egy kis meglepetéssel, de tényleg csak kicsivel, nem kell nagy dologra számítani X) És azt hiszem ideje lenne, újra nekifeküdnőm a ZnT-nek ^^"" Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.03.24.
ki?
bunny

Nisekoi Te vagy az a lány...?!
Helló! Meghoztuk Kukuru-senpaiommal a Nisekoi 27. fejezetét! :) Ebben a fejiben, Tsugumi meghívja a társaságot Chitoge szülinapi meglepetés bulijára. És végül Onoderát és Rakut jelölik, ki ajándék beszerzőknek. Első sulin kivüli közös programjuk kettesben... huhaa! X) Ajándék vásárlás után sétálni is elmennek, és Raku végül kinyögi A NAGY kérdést Onoderának, amire megelpő választ kap! Hát most kicsit belassultam, minden téren. Alig fordítottam vagy tisztogattam a héten. De néha azért ilyet is kell. Most nagyban lefoglalt a WBC (World Baseball Classic) Sajna nem a Japánok nyertek, hanem a Dominikaiak, ez olyan mint a Jamaika a jamaiaiaké XD Nah, de pénteken indul a japán bajnokság is, és már ráizgultam a live stream oldalakra, remélem valamelyik műkszik majd! ^^ Nagyon elbaltázták az elődöntőt, egy jól benézet félre ütés miatt kiesett egy futójuk, és emaitt estek ki. De azért így is szeretjük őket <3 (főleg Abe Shinnosuke-t, és Sakamoto Hayatot-t :3) Plusz manapság újra nekiálltam a karkötő csomózásnak, már van is egy remek művem, majd talán csinálok róla képet is, de egyelőre még csak tanulgatom a technikát. Remélem jövő héten kicsit többet tudok majd frisselni ^^
mikor?
2013.03.23.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Kis gyakorlással!
Halihó! És ismét egy kis hülyeség és nevetés, amolyan Yoshikawa Miki módra! X) Itt a Yamada-kun to 7-nin no Majo 7. fejezete! Ebben a fejiben, az új csaj kicsit felpörög és mindenféle "okosságot" mutat Yamadáéknak, meg persze el van ájulva attól,, hogy pont ők hárman lettek a klubtársai. Yamadát, mondjuk rendesen csicskáztatja, de Miyamura már az elejétől erre a posztra rendelte. Aztán viszont, amikor közeledik egy doga és Yamada testet akar cserélni Shiraishival, történik egy kis malőr. Izgis és vicces feji, mint mindig! ^^ Remélem másoknak több szerencséjük van és látták már az üstököst. Még szerdáig próbálkozhatok de olyan peches vagyok :S Amikor eszembe jutt felhős az ég, amikor meg elfelejtem tutira tiszta az ég XD És kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.03.17.
ki?
bunny

Sekaiichi Hatsukoi Boldog Születésnapot, Takano-san!
Helló! Ahogy tegnap írtam itt is van a Sekaiichi Hatsukoi 6. fejezete! Ez a feji Onoderáékról szól. Az évvégi hajtás közben egy nagy nehezen leadott kézirat után Yokozawa, Takano-san és Onodera együtt indulnak haza az irodából. Onodera megtudja Yokozawától, hogy ő és Takano-san közt volt valami, és hogy nem sokára itt van Takano-san szülinapja. Onodera szokás szerint ki akar maradni belőle, de Takano-san elcibálja kocsikázni, és elbeszélgetnek kicsit a hóesésben a Takano-san és Yokozawa közti kapcsolatról. A kövi friss nem tudom mi lesz még. De valószínűleg megint manga ^^ Olyan hihetetlen, hogy már a márciusnak is letelt a fele O.o Valamiért nagyon repülnek a napok mostanában...Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.03.12.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Téged mindenki utál!
Halihó! Megérkezett a következő azaz 6. Yamada-kun to 7-nin Majo fejezet! Ebben a fejiben Miyamura unatkozik ezért kitalálja, hogy újjá éleszt egy klubbot, ahol Yamada és Shiraishi segítségével vizsgálgathatják ezt a test csere dolgot. Yamada ennek viszont annyira nem örül! Holnap hozok egy Sekaiichi Hatsukoi fejezetet, már rég volt belőle friss. Aztán pedig, ha minden jól megy akkor jönni fog pár YanMega feji is! ^^ Most nem tudom mit írhatnék még XD Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.03.11.
ki?
bunny

Nisekoi Love Letter!
Halihó! Meghoztuk Kukuru-senpaiommal a Nisekoi 26. fejezetét! Ebben a fejiben Tsugumi kap egy szerelmes levelet a cipős szekrényébe! És azon tűnődik mi a szerelem, és persze hogyan kéne válaszolni a srácnak. A többiek próbálnak neki tanácsot adni, több kevesebb sikerrel. ^^ Az új fájl megosztós fiókommal is szívatóznak, ahová a legutóbb visszatöltöttem mindent, mert a médiafájőr törölte a náluk lévő fiókomat. Most ezek is letiltották. De még nem törölték. Most ezt az új fejezetet megint egy másikra töltöttem fel. Remélem ez tartósabb lesz kicsit X) Mivel most Yuumnak és Kukurunak is elég sok dolga van, és nem akarok még én is a mangáimmal a nyakukon lógni, csak a heti egy fejezetet próbálom majd betartani, addig is rákoncentrálok a többi mangámra. Most a Yoshikawa mangákra, aztán a Magicora, és a Bakumanra. Egy kritika szerint idézem "vicc" a második kötet minősége, ezért először is azt újra gyártom.... Kicsit kár, hogy nem találtam rá akkor jobb rawra belőle mert már kipucoltam az egészet, hogy csak szerkesztenem kelljen.... T_T Szívás!
mikor?
2013.03.08.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
És Yamada lesz a csicska!
Helló! Megérkezett a Yamada-kun to 7-nin no Majo 5. fejezete! Ebben a fejiben, Yamada lógatja kicsit az orrát, mert Shiraishival már nincs lehetőségük kettesben lenni és testet cserélni. De megérkezik a hős Miyamura és megoldja a helyzetet. Sőt rájön egy olyan apróka, ám igen fontos részletre, ami még jobban összekuszálja Yamadaáék életét. Mivel elkezdtük Izumichannel ezt a mangát, ezért kicsit .... nah jó, nagyon átvariálltam a szülinapos mangák listáját X) Még van rá lehetőségem 3x-4x mert nyáron lesz csak az oldal szülinapja XD Ki lehet találni miből szeretnék több fejit befejezni júniusra. Hát persze, hogy a YanMegából XD Persze az majd még elválik, hogy mennyit sikerül X) És most dolgozok egy új designon is, az újabb nagy őrületemből lesz majd XD
mikor?
2013.03.04.
ki?
bunny

Tegami Bachi Niche sosem felejtené el Laget...
Halihó! Meghoztuk Yuummal a Tegami Bachi 8. fejezetét! Ezzel belekezdünk a harmadik kötetbe. Ez azért olyan érdekes mert ma van harmadik hó harmadika és a harmadik kötet! XD Tiszta szent háromság!! X) Ebben a fejiben amúgy Lag elmegy Sylvettehez, aki sok mindent mesél neki Gaucheról. Sok szomorú dolgot, amik rendesen le is verik Laget. Viszont Niche ártatlan válasza újra erőt ad neki, hogy újra beszéljen Sylvettevel. Minél régebben adtam le a fejiket szerkesztésre annál kevésbé emlékszem már melyikben miről volt szó. Tudni tudom, csak összefolynak a fejik már minden mangánál X) Nah de a heti lustaságom után össze kell szednem magam de komolyan! Húha, volt eszembe valami, amit ki akartam írni a frissben, de banyek.... elfelejtettem XD XD Mindegy, nem lehetett olyan fontos, ha elfelejtettem! X)
mikor?
2013.03.03.
ki?
bunny

000webhost logo