2013 Május


Tegami Bachi Vak sötét...!
Halihó!! Meghoztuk Yummal a Tegami Bachi 10. fejezetét! Ebben a fejiben, Aria meglátogatja Laget, mielőtt elkezdhetné első napját Levél Méhként, és elviszi egy olyan helyre, ahová gyerekkorában Gauche-sal sokat jártak. Elmesélni Aria Lagnek, mi történt Gauche édesanyjával és hogyan született meg Sylvette. Szívbemarkoló történet, mint mindig. Remélhetőleg a héten sikerül lefordítanom a kövi fejezetét is, ami egy one-shot volt, még a sorozat előtt, és amit egy OVA-ba fel is dolgoztak az anime sorozat előtt. A legszomorúbb történet az egész mangában T_T Ma küldök Kukuru-nak is egy Nisekoit, aztán irány vissza a Yoshikawa mangákhoz XD És legkésőbb jövő hét hétfőn felkerül a 100. dizim! :)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.05.28.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Csináltam neked ebédet!!
Halihó!! Meghoztuk a Yamada-kun to 7-nin no Majo kövi két fejezetét, a 17. 18-as fejezetet! Bizony dupla fejezet, mert tegnap volt a Winter Triumph 2. szülinapja! Ezúton is Boldog Szülinapot az egész csapatnak és még legalább ötször ennyit!! :) Ha már szülinap, félig meg vagyok a Lirit szülinapi manga adagjával, kis hajrá így az uccsó három hétben és még a végén sikerülni is fog, amit elterveztem. X) Egy új design, teljesen új elrendezéssel és menükkel, átolvasott és koriggált tartalommal a régen frissített részeken is, még a szülinap előtt fenn lesz. Minek ez a hűhó a dizi körül?! Hát mert ez lesz kereken a századik kinézete az oldalamnak!! Szép kis számok, nem? 6. szülinap, 100. dizi! Még az is lehet, hogy csinálok egy statisztikát, de csak lehet! XD A Yamada fejikben, pedig kezd izgi lenni a helyzet! Yamada ráveszi Odagirit, hogy megcsókolja, persze csak a kép miatt, de aztán fura dolgok sorozata veszi kezdetét. És nagyon valószínű, hogy a csók miatt. Yamada meg nem tudja elmondani Shiraishinak mi is történt.
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.05.27.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Felfedező út a nagy francokat...!
Helló! Megérkezett a Yamada-kun to 7-nin no Majo kövi, azaz, 16. fejezete, amiben van három plusz Yon-koma is! A fejezetben Yamadáék osztálykirándulásra mennek, de előtte még testet cserél Shiraihsival, így az egész napot a lányokkal töltheti, ami nem is lesz olyan jó, mint az hinnénk! XD A három kis Yon-komában pedig Miyamura és Itou Yamada képességét teszteli! XD Amúgy ezzel a fejezettel befejeztük a második kötetet is!! :) Az utóbbi pár napban megint sikerült extra mód belustulnom X_X Ráadásul a pénteki vihar előtt elszállt a netem is, ami nem is lett volna nagy gáz, ha nem a heti feji leadása előtt csinálta volna :@ De rápillantva a naptáramra elégé össze kell szednem magam, mert nyakamon a szülinap lassan :S Úgy érzem az új dizi sem készül el június 23-nál hamarabb :( Nagyon leeresztettem mindenben.... *Shikarishi yo teba, usagi!* X)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.05.19.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Ki a jó franc ez az Odagiri Nene?!
Hali! Meghoztuk a Yamada-kun to 7-nin no Majo 15. fejezetét!! Ebben a fejezetben, Yamada végre megkapja szíve vágyát a MIKRÓT!! XD Aztán Itou kitalál valami őrült, eszeveszett, és hihetetlen dolgot; a Paranormális Jelenségeket Kutató Klub menjen el kideríteni a régi iskolaépület rejtélyes lezárt termének misztikus titkát. X) Persze senki sem akar vele menni, de sikerül meggyőznie Yamadát. Viszont a titokzatos terem nem is annyira titokzatos, inkább ördögi lesz. Rájöttem, hogy alig van időm már az oldal szülinapjáig, úgyhogy elkezdtem gőzerővel dolgozni a meglepi fejezeteken. Közben persze a Yamada jönni fog folyamatosan, és a Karnevalnak is újjult erővel állok neki. :) Addigra igyekszem befejezni a ZnT-t is! :) És még mindig nem jó az olvasó FTP-je, de filemagager-ben sikerült feltöltenem a Yamada fejiket! ^^ És az első kötet már egyben is letölthető!
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.05.13.
ki?
bunny

Yamada-kun to
7-nin no Majo
Csak, kérlek vigyél ki innen!!
Hali! Megérkeztekt a Yamada-kun to 7-nin no Majo kövi fejezetei! Bizony, többesszám! Mivel múlt héten nem tudtam időben befejezni, így most megint dupla adagot hoztunk! Ezekben a fejezetekben, Yamadáék Kimishima Karent, a Lány Íjász Klub kapitányát próbálják meggyőzni, megcsókolni, megmenteni, és még ki tudja mi jár a fejükben! X) Közben találkoznak Ushioval, aki rég óta ismeri Yamadát. Legközelebb nem tudom milyen frisst hozok. Most többnyire csak mangákon dolgozok. Majd valamit még összehozok a héten! ^^ És csináltam egy új elrendezést az animeknek! Így jobban tetszik, és talán átláthatóbb a letöltések listája! :)

A mangaolvasóm ftp-je és felülete jelenleg NEM ELÉRHETŐ!! Így majd kicsit később tudom felrakni, ha orvosolva lesz a gond! Sajnálom! Már elérhető és olvasható!! :)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.05.06.
ki?
bunny

Nisekoi Tíz évvel ez előtt!!
Helló! Most jól el tűnedeztem megint, de hétvégén elküldte Kukurum a kövi Nisekoi fejit, a 29.-et, így most újra itt, egy frissel!! Ebben a fejezetben Chitoge és Raku egymást próbálják meggyőzni, hogy nem is találkoztak kis korukban. És egy tesztel próbálják ezt bebizonyítani, több kevesebb sikerrel. Aztán Chitoge papája elárulja a nagy titkot Rakunak, amitől szegény srác még jobban összezavarodik! Múlt héten nem tudtam időben befejezni a Yamada 13-as fejezetének fordítását, de most már majdnem meg vagyok a 14-essel is, szóval úgy beszéltünk össze Izumi-channal, hogy megint dupla fejezetes friss lesz a hétvégén. Addig meg a szülinapi mangát fordítom majd meg ilyenek... Általános lustaság van hatalmon... meg félnapokat kinn játszok a kutyámmal X)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)
mikor?
2013.05.01.
ki?
bunny

000webhost logo