2013 Július


Yamada-kun to 7-nin no Majo
mikor? 2013.07.29.
ki? bunny
Helóka! Megérkezett a Yamada-kun to 7-nin no Majo kövi, azaz 22. fejezete! Ebben a fejezetben Yamada múltjába nyerünk bepillantást, és megtudhatjuk milyen kapcsolatban voltak régen Ushioval és még arra is fény derül, hogy miért utálja mindenki ennyire Yamadát a suliban! Izgis kis feji! Nekem nagyon tetszett, szeretem az ilyen múltba merengő fejezeteket! ^^ Szombaton végre megszállt a múzsa és sikerült lecserélnem a designt. Kicsit sikerült elnagyolnom a doglokat, de az almenük miatt kellett ekkora hely X) Kicsit a friss kiíros részt is átvarriáltam, így csak az olvassa el azt a sok hülyeséget, amit a firssekkel összeírkálok, aki lejebb görget :D Végre kaptam három nap pihenőt is ˘o˘ Úgyhogy megpróbálok többet fansuboloni szerdáig. Remélem a villany sem megy el többet, mert úgy nehéz lesz XD
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)

Yamada-kun to 7-nin no Majo
mikor? 2013.07.16.
ki? bunny
Halihó! Megérkezett a Yamada-kun to 7-nin no Majo 21. fejezete! Ez a fejezet kicsit agresszívre sikerült, mindenki üt mindenkit, és persze a legtöbben Yamadát. Az Ushio és Yamada közti ellentét miatt kicsit nehezen adja be Yamada a derekát Ushio kérésére, de Shiraishinak sikerül rávennie, mint mindig! Huu, tényleg elég nehéz spoiler mentesen jó összefoglalókat írni :S Hát, most sem írok sokat, csak annyit, hogy jó olvasást! :)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)

Nisekoi
mikor? 2013.07.14.
ki? bunny
Halihó! Meghoztuk Kukuruval a kövi, azaz a 31. Nisekoi fejezetet! Ebben a fejezetben Rakuék elmennek a Mekibe tanulni, megint csoportosan. Chitoge persze tök izgatott, Shuu meg Ruri meg persze megint közelebb akarják hozni egymáshoz Rakut és Kosakit. Az egész fejezetben Raku gondolat menetét követhetjük nyomon. Még mindig marhára tudni akarja ki van azon a fényképen, amit nem talál. A héten volt egy kis kényszer szünetem, bár tudom, hogy fel sem tűnt. X) Viszont sajna nem jött össze, úgyhogy most szedem össze magam, és próbálok valamit alkotni ^^ Ami tuti biztos a kövi frissekre nézve, hogy jövő héten hozok egy Bakuman. fejezetet... A többi még alakul! :)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)

Yamada-kun to 7-nin no Majo
mikor? 2013.07.09.
ki? bunny
Helló! Meghoztuk a Yamada-kun to 7-nin no Majo 20. fejezetét! Ebben a fejiben Odagiri őrülten keresi Yamadát, miközben Shiraishi próbálja felvilágosítani Yamadát az erejéről. Nem semmi dolgok derülnek ki. És Odagiri úgy tűnik a saját csapdájába fog esni! Hétvégén pár dologgal sikerült végeznem, szóval ma átfutom mindet és küldöm szerte szét szerkeszteni meg lektorálni meg satöbi X) Dunsztom sincs mit írhatnék még.... úgyhogy mára ennyi! XD Majd még jövök a héten valamivel! :)
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)

Yankee-kun to Megane-chan
mikor? 2013.07.07.
ki? bunny
Helló! Meghoztam a Yankee-kun to Megane-chan kövi azaz, 26. fejezetét! Így vagy úgy de valami rendszert be fogok vezetni ennek a mangának a kiadásába is! :) Ebben a fejezetben amúgy, az a két seggfej srác a másik suliból tovább próbálja agyalni Shinagawát, aztán hirtelen felbukkannak Adachiék is, és Shinagawa valami eszméletlen "kakkoi" dolgot művel. Bár elég nagy szarba keveredik miatta. X) De szokás szerint Adachi egy rúgással elintézi a dolgot! XD Most animet fordítgatok meg karaokezok, ha lejönnek a videók, mert itt a nyári szezon is!! De jó, hogy semmi új szezonos projektem sincs! -.-""" Bár nem könnyű munkálkodni, így a nyári szünet derekán, júniusban itt-ott voltak az uncsi húgaim, de most egész hónapban nálunk lesznek és tőlük tényleg nem lehet semmit csinálni, nem kicsik már de egy percre sem képesek békén hagyni XD Mindig kitalálunk valami hülyeséget! Még ráadásul meleg is van!!! ... UTÁLOM A NYARAT!!!! :@ De bemenekülök a fansubba ahányszor csak tudok majd! :)

U.i.: Valamiért nem tudok feltölteni az olvasóba! Ha sikerül megoldanom kiírom majd ide, addig is tölteni lehet az új fejit! ^^Megoldódott a gond!! Olvasható!
Kövessétek nyomon a frisseket a Twitteren is!! :)

000webhost logo