Története:

Ez a kötet Nakamura Shungiku-sensei egy téma köré írt és rajzolt One-Shotjait foglalja magába. Három különböző történetet ismerhetünk meg, melyekben csak egy közös van a Hibrid Gyermekek és megalkotójuk Kuroda. A Hibrid Gyermek se nem ember se nem baba, egy gép, ami a gazdája tükörképe, a gazdájától kapott szeretettől és törödéstől növekszik és fejlődik. Ez könnyen hangzik ám mégis sokkal nehezebb felnevelni egy HC-t, mint egy hús vér gyereket.
Az első történetben egy gazdag fiút és HC-jét ismerhetjük meg. Ezt a Hibrid Gyermeket senki sem akarta, többször kidobták, de egy valaki mindig megkereste és ragaszkodott hozzá. Attól viszont, hogy a HC egy gép, még halandó és szerethető. Sőt ő maga is képes szeretni a gazdáját, aki kétségbe esetten próbálja megmenti HC-je életét.
A második történet egy meggyötört katonáról és az alig növő Hibrid Gyermekéről szól. A hábórú során sok olyan dolgot lát az ember, amit később nem képes feldolgozni. Ichi-samával is ez történt. Ám van valami, vagyis valaki, aki enyhíteni tud fájdalmain. Ám erre egy csak egy tragikus incidens után jön rá. Talán még akkor sem késő...
A harmadik, két részes történet, magát Kurodát és a HC-k létrejöttének okát mutatja be. Erről többet nem is írnék, megható és szomorú történet. Van a kötetben egy extra fejezet is, ami a harmadik hosszú történethez kapcsolódik. Ezt a kötet megjelenésekor rajzolta Nakamura-sensei.
Összeségében szomorú, ám mégis kedves történeteket olvashatunk a Hibrid Gyermekekről. Olyan típusú történeteket ezek, amik olvasása közben egyszerre tud mosolyogni és sírni is az ember.

A fordítás állása:

Stuff: bunny
Feltöltve: 5 fejezet
KÉSZ!

Letöltések:


Teljes kötet
1. fejezet
2. fejezet
3A. fejezet
3B. fejezet
Extra fejezet000webhost logo